Time to get serious

(i programmering) 2012.10.17 14:04
Ja, sånn er det altså.
Nøyaktig hva som landet meg denne fine muligheten til å utvide mine programmeringsevner er ennå noe usikkert for meg, men, det kan ha hatt noe med mitt siste prosjekt å gjøre, som ennå ikke er begynt markedsført, men dog er fremvist endel personer både her og der. http://animaltestimonials.org

Litt mer om YaBB ( http://yabbforum.com ), og meg, for den saks skyld.
YaBB er en forumsoftware ala phpbb, Vbulletin, Ikonboard og mange andre der ute. YaBB er som phpbb, gratis, mens mange andre av konkurrentene koster noen kroner. Videre, YaBB er vel så godt som det eneste store navnet igjen i denne grenen av software for web som ennå benytter Perl istedenfor php eller andre nylig ankommede utvidelser eller separate programmeringsspråk.

Hvilke konkrete oppgaver jeg får og skal ha er enda litt uklart. Jeg har ikke fått offisiell briefing ennå. Jeg gleder meg dog, uansett. Jeg får være del av et legendarisk team, om enn teamet er endel forandret siden starten, og jeg får veiledning samtidig som jeg får jobbe på egenhånd.

Mitt første forum på opelwerk.com, som fungerte som support for tjenester som gratis gjestebok, gratis teller, gratis statistikk, gratis miniforum, gratis mye mer, var YaBB, og etterhvert som tiden gikk, modifiserte jeg det enten via modder tilgjenelig fra et stort berg av ferdiglagde, eller via egen triksing med koden. På den måten fikk jeg de featurene jeg ville ha, og then some.

Vel, dette for holde for nå. Dette er min første skikkelige post i mitt selvlagde bloggsystem. Ingen vits i å utfordre skjebnen ved å skrive for mange ord. Ei er jeg heller så fryktelig vant med hele bloggingtrenden, eller, det å blogge.

Jo, en ting til. Ikke alt er på plass i bloggsystemet, og epar småkryp er nok ennå å oppdrive. Hva designet angår, så stiller det seg med det som med alt jeg gjør av design. Jeg jobber og jobber og når jeg ser det nærmer seg slutten, får jeg det plutselig veldig travelt, bare rasker sammen det lille som gjenstår, tar stoooore snarveier, og i det hele tatt, jukser og slurver. Uting, uvane, idioti!